streda 16. septembra 2015

Pozitívna prechádzka!

Ahojte!

Toto babie leto má na mňa zatiaľ blahodarný vplyv. Snažím sa byť optimistická, stíham neskutočne veľa vecí v rekordne krátkom čase, čo je veľký pokrok a zatiaľ ani nestresujem zo školy, čo je tiež naozaj veľmi neobvyklé pre toto ročné obdobie. V blízkej budúcnosti sa možno dokonca chystá aj nejaký ten školský výlet, na ktorý by som veľmi rada išla a bol pre mňa veľkým prekvapením, keďže štvrtáci už viac-menej nikde nechodia, ale nechcem to ešte zakríknuť, takže zatiaľ o tom pomlčím ;)


V nedeľu už bolo naozaj dosť teplo a moja mama prišla s návrhom, aby sme sa vybrali na našu "každoročnú prechádzku". Áno, mama nie je veľká turistka ale raz ročne sa vyberieme na takúto prechádzku a ja si to nesmierne užívam, pretože ( ako už iste všetci viete :D ) prírodu zbožňujem.
Samozrejme som si so sebou vzala aj môj foťák, keďže som už dlhšie nič nefotila a vznikli tieto fotky!




 Trošku som sa hrala v Picase.... :D



 To sucho sa mi vôbec nepáči! :(











Kvietok nemohol chýbať!

Ak máte možnosť niekam vyraziť, či už to je len na záhradu alebo do lesa, určite vyjdite von a nabite sa pozitívnou energiou. Všetci ju totižto v zime budeme potrebovať! :)

Vaša Andy♥


Zdroj 1.obrázku:http://www.atilaminates.com/wp-content/uploads/2015/05/nature-wlk.jpeg

2 komentáre:

  1. Krásne fotky! :) To máš dobre, ja nestíham A stresujem, a to tento rok ani nematurujem :D Ale verím, že dneska sa mi podarí všetko stihnúť a ísť spať o pol ôsmej, aby som mohla vstať o pol štvrtej a vybrať sa do Poľska! (aspoňže som nadpriemerná optimistka tento školský rok :D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :)
      Byť optimistkou je fajn! :)
      Jooj, ja sa za teba tak teším, že ideš do toho Poľska, hneď by som s tebou menila! :))) Uži si to tam! ♥

      Odstrániť