piatok 1. mája 2015

Keď po dlhom čase fotím & My week in pictures

Ahojte! :)
Už sa ani nepamätám, kedy som naposledy pridala článok s nejakými fotkami z môjho fotoaparátu . Bolo to asi ešte minulý rok, pretože som sa približne v októbri odobrala aj s foťákom na zimný spánok a prebudila som sa až nedávno. Chýbalo mi to, to sa musí uznať. Plus som už dosť dlhú dobu nepridala ani článok do rubriky "My week in pictures" , takže tento článok bude takou zmesou :D


Aj vám pripadá Apríl ako mesiac, ktorý hrozivo rýchlo ubehol? Pretože ja si naozaj pamätám ešte začiatok apríla , no stred mi akosi prešiel pomedzi ruky a bolo pre mňa ťažké ho zachytiť. A zrazu je tu máj. Pokiaľ sa aspoň ten nespomalí, tak nakoniec sa zobudím 50 ročná a vôbec nebudem vedieť, čo som celé tie roky robila. ( tip na článok o plynutí času TU)

Takže po mojom návrate z Bruselu som musela dobehnúť zameškané, čo robím vlastne ešte doteraz, pretože ešte stále mám pár písomiek v zásobe.
Našla som ešte jednu fotku z Bruselu a selfie z vlaku :D

                
      Spolu s kamarátkou sme sa snažili nenápadne vyfotiť týchto aktivistov, takže preto je tam tá ruka :D Inak, hneď ako sme odišli spustili svoju kampaň :D Neviem, proti čomu protestovali, ale vyjadrovali svoj názor dosť nahlas :D


                                 Taktiež som mala možnosť ochutnať Belgické pivo, ktoré vôbec nebolo zlé :D

V škole je toho teraz maximálne veľa, preto je fotenie  pre mňa takmer nemožné, takže za 2 mesiace som sfotila asi 3 fotky :D

                                                Absolútne zlatý pohár z obľúbenej pizzerie :))

                                       Anglický časopis, ktorý odoberám, mal na tohto-mesačnom čísle Ollyho ♥

                                          A takýto krásny strom máme rovno pred našou jedálňou :)

To je, čo sa týka fotiek z mobilu všetko a konečne prichádza moja obľúbená séria prvých jarných fotiek :))







Asi to s tými sedmokráskami už preháňam, ale keď mňa to tak strašne baví a sú také fotogenické :D
 
Dnes je to kratší článok, skôr pre tých, ktorí nemajú radi dlhé omáčky ( ktoré zase ja rada píšem :D). V najbližšej dobe by som rada dočítala Dokonalý pár, na ktorý určite napíšem recenziu, a potom sa chcem pustiť do knihy, ktorú mám síce len v pdf formáte, pretože autorke ,žiaľ, ešte kniha nevyšla u žiadneho vydavateľstva, no podľa ohlasov by rozhodne mala. Som zvedavá, ako sa bude páčiť mne. :)

Ako sa vám zatiaľ páči táto jar? Ste unavení a máte toho veľa alebo stres vôbec nepoznáte?

Krásny piatok želám! :)
Vaša Andy♥
Zdroj 1. obr: https://azeconomyinsurance.files.wordpress.com/2014/08/backtoschool.gif

4 komentáre:

  1. Prewd jedálňou to máte fakt úžasné! :) To sa vám musí aj pekne papkať :D Inak, vedela si, že každá sedmokráska je vlastne hrob každého zabitého pavúka? :D 1 sedmokráska = 1 hrob = 1 mŕtvy pavúk :D :)
    Pekné fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, je to tam pekné, len keby sme mali takýto výhľad aj rovno z jedálne, tak to by sa ešte len jedlo :D :
      Nie, nevedela a som trošku v šoku :D :O To je tých hrobov potom habadej! :D :D
      Ďakujem :))

      Odstrániť
  2. Krásne fotky!!! Čím fotíš, ak sa smiem spýtať? Zachytáva úplne úžasne farby, tak živo a sýto, to nie ako ten môj...mne sa moje fotky zdajú dosť mdlé, pretože ten môj malý foťáčik nechce zachytiť tie krásne farby navôkol.
    Ten strom pred jedálne je nádherný...hneď by sa mi chcelo chodiť do školy už len kvôli nemu :D A Friendship si pamätám, aj ja som ho odoberala :)
    Táto jar je pre mňa čarovná, pôvabná a som z nej nadšená. Už pripravujem dva články na Potulky prírodou, pretože o tú krásu sa jednoducho musím podeliť...A som zvedavá na recenzie - Dokonalý pár som nečítala, ale ani nechcem, pretože dystopie už ani nečítam a podľa mojej sestry, ktorá ju čítala, tá kniha nestojí za veľa - sklamal ju...no som zvedavá na tvoj názor ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeeeeeem :))) Veľmi si ma potešila.. ♥
      Tak tie prvé fotky sú fotené mobilom + ten strom spred jedálne je aj upravovaný ;) A tie sedmokrásky foťákom, ja mám PANASONIC LUMIX DMC-TZ30 :D :)
      Ako, ten Friendship je fajn ale na zadok z neho nepadám . Pri niektorých článkoch sa totižto často nudím :/:D :)
      Úúúú, teším sa na fotkové články, tie mám rada :))
      Tak úprimne, veľmi ma neoslovil, ale zajtra snáď bude recenzia, kde sa dozvieš viac :)

      Odstrániť