nedeľa 8. februára 2015

Filmy, hudba, fotky a chorá Andy

Ahojte! :)

Prichádzam so svojím 2. foto-vykecávacím článkom, ktorý by mal nejako zhrnúť, čo som robila v priebehu 2. polovice januára a začiatkom februára.

                                                Takto som vyzerala minulý týždeň -_-



Dopredu vám oznamujem, že som sa nezúčastnila na nijakej oslave, alebo zaujímavej udalosti, nekúpila som si žiadnu novú vec a tak pod. , takže nič svetoborné nečakajte. Už asi 11. deň som chorá, takže som akosi nemala čas ani chuť niekam chodiť či niečo fotiť. Dnes sa však už cítim o niečo lepšie ;)

Väčšina fotiek je fotená mobilom, takže kvalita je dosť o ničom, za čo sa ospravedlňujem ;/

                          Po zhliadnutí tohto objatia sa môj stav rapídne zlepšil! ♥♥♥ #Bellarke #The100


               Nejako som zabudla pozerať filmy, tak som s tým opäť začala a tento nebol zlý :) -Laggies

           Takto to u nás vyzeralo asi pred týždňom...Osobne preferujem biele Vianoce ako takýto nepredvídateľný sneh, ale myslím, že my sme na tom boli ešte dobre ;)

                                               Práve Green mi spríjemňoval moju chorú chvíľku ;)


 

Kamarátka mala minulý týždeň 18-ku a plánovala sa aj oslava, ale obe sme náhle ochoreli, takže sa na koniec zrušila :( Ukážku darčekov, ktoré som si pre ňu pripravila ( a ešte stále som jej ich nestihla dať, takže dúfam, že si neprečíta tento článok :D )

V poslednej dobe som začala vo väčšej miere počúvať hudbu , tak vám prinášam časť z pesničiek, ktoré počúvam :)






Čo sa čítania týka, tak momentálne čítam Emmu od J. Austen, čo je moja 2. kniha od tejto autorky. Má 528 strán, takže sa s ňou "trápim" už pekných pár dní, ale zatiaľ ma baví, aj keď na Pýchu a Predsudok nemá :)
V najbližšej dobe na ňu asi pridám recenziu + sa môžte tešiť na giveaway. Zatiaľ ešte nemám presný termín, ale určite bude ešte vo februári. :)

Článok je krátky, ale verím, že v najbližšom týždňovom/mesačnom zhrnutí vám ukážem viac fotiek, keďže budem mať narodeniny a určite sa budú konať nejaké oslavy ;) 

Vaša Andy♥
Zdroj 1. obrázku:http://pad2.whstatic.com/images/thumb/e/e0/Fake-Sick-to-the-School-Nurse-Step-6.jpg/670px-Fake-Sick-to-the-School-Nurse-Step-6.jpg

4 komentáre:

  1. V prvom rade ti prajem, aby si sa čím skôr vyliečila :) Chrípka útočila aj u nás doma :(, takže ťa chápem. A fotky sú náhodou fajn :)...a tá, kde u vás bolo toľko snehu sa dá prirovnať aj k môjmu výhľadu z okna. Práve teraz, keď toto píšem, tak je u nás poriadna snehová metelica a toľko snehu, že ho ani nestíham odpratávať z chodníka :D...Aspoň, že si mala, čo čítať a aj pozerať ;) A darčeky pre kamarátku sú krásne-určite sa jej budú páčiť...:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti veľmi pekne :) Už je to lepšie, len kašlem dosť ešte, ale verím, že mi ten kašeľ prejde :) Aj u nás ešte stále sneží a myslím, že už mám toho snehu aj dosť :D Nevadí mi, pokiaľ v takomto počasí musím stráviť minimum času, ale keď v ňom musím prejsť kilometre, tak je to o ničom :/
      Tak ešte je chorá, čiže sa to asi tak skoro nedozviem, ale pevne v to verím :) Ďakujem, ešte raz :)

      Odstrániť
  2. Prajem skoré uzdravenie, poriadne sa vylieč. :) A darček pre kamarátku je veľmi pekný, už len tá krabička je krásna. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne, už sa cítim oveľa lepšie :) Mne sa krabička páčila najviac :D a aj kamarátke sa darček páčil, takže som rada :)

      Odstrániť