utorok 18. novembra 2014

1. Giveaway

Ahojte! :)
Tak, keďže sa nám projekt "Vo farbách jesene" skončil, máme tu pre vás giveaway. A aby ste mali väčšiu šancu na výhru, giveaway nebude len jedna, ale hneď 2 :) Jedna u mňa a jedna u Lenky na blogu KLIK



PODMIENKY:
Nemusíte urobiť nič ťažké, stačí ak : 1. Budete sledovať tento blog cez GFC ( do komentára napísať pod akým menom ma sledujete)
                                                        2. Zanechajte na seba email, na ktorý vás môžem v prípade výhry kontaktovať! :)
EXTRA VSTUP:                                 3. Napíšte do komentáru , ako sa vám páčil projekt "Vo farbách jesene" :)

Výhercu budem pravdepodobne losovať, príp. ho vyberiem cez random :)
Zúčastniť sa môžu čitatelia len zo SR!
Súťaž trvá do 30.11.2014
(Výhercu zverejním do 2 dní ( teda do 2.12.) , tu na blogu :)  

A o čo sa teda vlastne hrá?

Pripravila som si pre vás túto knihu:
  



Ja veľmi na horory nie som, ale na túto knihu som čítala pozitívne recenzie a preto som sa rozhodla ju kúpiť a venovať výherkyni / výhercovi :)

Krásny večer,
Vaša Andy♥

Zdroj 1. obrázku: http://www.stephaniehowell.com/.a/6a00e551ef15fe8834019aff4b42cf970b-600wi

11 komentárov:

  1. Dobre, že tá súťaž trvá tak dlho, lebo momentálne vediem vnútorný rozhovor, či sa mám zapojiť alebo nie :D Lebo kebyže náhodou vyhrám, tak sa bojím, že mi kniha bude stáť na poličke, lebo sa budem báť, keďže som si povedala, že horrorovú knihu nikdy čítať nebudem :D Ale ešte viac sa bojím, že si ju prečítam, a až tak sa budem báť :D (je to zrozumiteľné? :D)
    Ale sakra, jak som si prečítala nejaké recenzie, tak ma to ťahá. Len neviem, či tí, čo to recenzovali, zostávajú sami doma tak často jak ja :D
    Ešte napíšem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. 1. Julka Ďurčeková
    2. julka .durcekova@gmail.com
    3. Veľmi sa mi tento projekt páčil . Mala by si s Lenkou robiť častejšie takéto projekty. Dúfam že nejaké budú aj v zime.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. 1.Monika
    2.8monika8@zoznam.sk
    3.Mne sa váš projekt veľmi páčil.Zahrnuli ste tam všetko možné-mňa osobne najviac nadchli vaše výtvori a tvoje fotky(milujem fotenie!)....dajte aj zimný,jarný,letný projekt :-D...nech sa vám darí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak sa zapojím, no :D
    1. Verím tomu, že "Mariam".
    2. 19mariam97@gmail.com
    3. Pokiaľ som to v komentároch pod vašimi článkami nedala dostatočne najavo, tak sa ospravedlňujem za nedostatok pretransformovania pocitov do textu a pripájam: Projekt sa mi veľmi strašne moc parádne páčil. A nechcem, aby bol koniec. A nemám nič proti tomu,keby ste z toho urobili celoročný projekt a ja by som mala pekné články na čítanie. A dúfam, že čoskoro bude dačo ďalšie :) A vôbec nie som náročná :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja len tak, že som sa prišla pozrieť, dokedy trvá tá súťaž, a našla som tu SNEH a to ma ani neviem prečo ale potešilo! :) :D :) Sneh je super. Som asi minulý týždeň rozmýšľala, či si ho zase na blog nedám. Teraz by som ho možno dala aj skôr preč, keďže sa snažím byť aktívnejšia, nie jak minule do 20. marca mi tam snežilo :D Alebo nejakú inú ozdobu, so zimným/vianočným duchom... vďaka za inšpiráciu a prajem peknú nedeľu :)

      Odstrániť
    2. Nemáš za čo :)) Som rada, že sa páči :)

      Odstrániť
  5. gfc: Lucia Kvaššayová
    micka185@azet.sk
    mne sa projekt páčil velmi :)
    dufam že ich bude vela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. gfc Nat, mail natalia.gazova@gmail.com
    Bohužial, projekt som nesledovala, lebo som ho nezachytila, ale ako tak na neho čítam pozitívne ohlasy, asi sa budem musieť popozerať vo vašich archívoch :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. 1. Katarína Ďurčeková
    2. katarina.durcekova@gmail.com
    3. Bol to skvelý nápad vytvoriť tento projekt. Najviac sa mi asi páčili vaše jesenné výtvory, no taktiež aj rozhovor či fotky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Veď ju prekladajú do slovenčiny! A ona už je v češtine??? No paráda! Teším sa! :) Ani ja niesom na horory ale nejako ma táto kniha veľmi oslovila :) Čítala som o nej že je naozaj skvelá a zaslúži si aby bola v poličke každého jedného knihomoľa :)

    1. Báška
    2. b.kosarukova@gmail.com
    3. Tento projekt som si všimla až keď si sa mi prvý krát ozvala na blog, čo už bolo neskoro, čo je škoda. Ale určite to bol skvelý nápad, niečo na oživenie :) kreativita sa vždy dobre oceňuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, naozaj si ma potešila! :) ♥
      A mám v pláne si ju prečítať, pretože s niečím začať musím a keď to zvládne prečítať dieťa, tak ja snáď tiež :D ;)

      Odstrániť