sobota 7. marca 2015

Vyhodnotenie 2.knižnej giveaway!

Krásnu sobotu všetkým! :)

Tak, včera sa skončila moja 2. knižná giveaway a dnes som tu s vyhodnotením.




Najprv musím povedať, že do giveaway sa zapojilo 9 ľudí, čo je o 3 ľudí viac ako pri minulej giveaway a som za to naozaj veľmi vďačná.
Až 8 ľudí z 9 sa zapojilo do žrebovania o knihu Pán prsteňov: Spoločenstvo prsteňa, čo ma veľmi prekvapilo, pretože som si myslela, že to bude práve naopak :D Predpokladala som totižto, že Pána prsteňov už väčšina z vás vlastní, ale evidentne nie som sama, kto tak ešte neučinil ;) :D


V komentároch ste mi písali odpovede na 3 otázky a musím sa priznať, že ma všetky potešili. Hlavne svojou dĺžkou ( áno, Marienka, myslím teba :D ) a ďalej tým, že sa vám môj blog asi naozaj páči ( pokiaľ ste teda neklamali :D ), ale mám  v pláne určité veci zmeniť, avšak nemalo by to byť nič obrovské, takže dúfam, že na mňa potom nezanevriete.

Ďalej som sa dozvedela o pár knižných novinkách aj ne-novinkách a všetky som si poctivo zapísala a teším sa , keď sa k nim dostanem.

Musím sa však ešte vyjadriť k jednej veci, ktorá ma veľmi potešila a tou je, že som na blogu jednej svojej čitateľky objavila môj blog, medzi tými, ktoré rada navštevuje. Toto bolo naozaj prvýkrát, kedy som videla odkaz na svoj blog na blogu človeka, ktorý má ani nepozná a môj blog rád navštevuje a to ma naozaj z hĺbky srdca veľmi potešilo :)))) Takže ti  veľmi pekne ďakujem :)

A teraz už poďme na vyhlásenie víťazov...


Začneme druhou knižkou, kde to bolo viac menej jasné :D .... Strom v srdci vyhráva Lenka Ďurčeková :)





A čo sa týka Pána prsteňov, ten poputuje k..................................... Nat :) 



Obe výherkyne som už kontaktovala a dúfam, že skoro dostanem odpoveď, aby som im výhru mohla čo najskôr odoslať :)

Všetkým súťažiacim ďakujem za účasť a nezúfajte! Toto nebola posledná giveaway! :)

Vaša Andy♥
Zdroj obrázku : http://www.blogohblog.com/wp-content/pop/2013/02/giveaway-winners.jpg

14 komentárov:

  1. Som rada, že som potešila :D :)
    A stále nechápem, prečo (skoro) všetci chceli Pána prsteňov! :D Okay, okay, to ilustrované vydanie bolo proste neodolateľné (Kde si ho inak zohnala?), ale... Ach :D Kebyže máš Hobita v pevnej väzbe, tak to radšej ani nehovor, lebo by sa mohlo stať, že by som zúžitkovala všetky svoje načítané vedomosti a jedného dňa by zmizol z tvojej poličky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. P.P. som mala od Maťa, je to vlastne jeho kniha, ale on už má celú sériu ako paperback, takže túto mi s láskou venoval ;) :D
      Nie, Hobita nemám, prepáč :D :)

      Odstrániť
    2. Awww.
      A škoda, ja že už svoje schopnosti preverím :D
      Ako vždy som bola neskutočne zdvorilá, jak keby ma vychovali v dajakej stodole, a zabudla som zagratulovať, takže gratulujem výherkyniam :D A aj tebe, za ten odkaz :)

      Odstrániť
    3. Nie je záč :) Musela som proste oceniť tvoj krásny komentár :)

      Odstrániť
  2. Som rada aj za teba, lebo si to zaslúžiš. Myslím všetky tie komentáre s pochvalami a pozitívnymi ohlasmi. Tvoj blog je vážne úžasný a dúfam, že sa mu neprestaneš venovať a budeš ho svojimi krásnymi článkami, či dizajnom stále vylepšovať. :) Ja sa tu budem stále rada vracať. :)
    A k tomu odkazu na blogu Pieseň fantázie ti gratulujem! :) Ináč keby si to tu nenapísala, tak asi ani nezistím, že Monika rada navštevuje aj môj blog. Takže mám radosť za teba aj za seba. :)
    A ešte raz ti veľmi pekne ďakujem za výhru knihy Strom v srdci, Andy. :) Na knihu sa už veľmi teším. :) A gratulujem aj Nat k výhre Pána Prsteňov. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ďakujem, ďakujem ♥
      Hej, všimla som si, že aj tvoj blog tam je :)) Teda aj tebe gratulujem, lebo viem ako to človeka dokáže potešiť :)
      Nemáš záč :) Ja som rada, že ju aspoň niekto chcel , lebo som si už myslela, že ostane na ocot ;) :D

      Odstrániť
    2. Ďakujem. :3
      Žiadna kniha nikdy neostane na ocot. :D

      Odstrániť
    3. Tak snáď nie :) Ak áno, tak poputuje k tebe ;)

      Odstrániť
  3. Juj, gratulujem vám a prajem pekné čítanie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jej, ďakujem pekne, potešilo ma to :-) Tak isto gratulujem aj Lenke.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. A teraz neviem, čo napísať, pretože som stratila všetok príval slov :D To je od teba veľmi milé, že si ma zaradila do svojho článku a ja...naozaj neviem, čo dodať...asi len toľko, že sa veľmi z toho teším :)
    Tvoj blog mám rada a aj Lenkin a som veľmi rada, že som ti spravila takouto maličkosťou radosť. A, aby si vedela, ty si ju zas spravila mne :) Ďakujem ti!
    A samozrejme gratulujem výherkyniam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je vôbec záč :) Ja som len chcela vyjadriť svoju vďačnosť :))) A tú radosť poznám aj ja ;)

      Odstrániť