sobota 20. decembra 2014

Christmas WISHLIST ♥

Ahojte! :)

Konečne sú prázdniny! Ak poviem, že posledný týždeň školy bol pre mňa taký menší zabijak, nebudem v tom asi sama.
Fajn, učitelia stále tvrdia, že chcú mať uzatvorené známky do Vianoc, aby sme si ich potom v januári mohli opraviť, ak by sme neboli spokojní. Lenže, ak túto logiku zdieľajú všetci učitelia na všetkých predmetoch, tak sa môžete rozlúčiť s pokojnými týždňami pred Vianocami.

Nie som na tom však tak zle, ak to porovnám s takými vysokoškolákmi, ktorí sa musia učiť dlho do noci na skúšky. Neviem si predstaviť seba, na ich mieste, takže majú u mňa veľký rešpekt! :)

No, ale aby som prešla k cieľu tohto článku- rada by som vám aj ja predstavila môj zoznam prianí na Vianoce :)








1. Kabelka. Presne takýto alebo podobný typ potrebujem. Do školy vláčim toľko veci, že aj keď mám strašne veľký ruksak, príliš veľa voľného miesta tam nie je. Občas sú aj dni, kedy mám však tých zošitov menej a presne na takéto dni by som potrebovala takúto kabelku :)




2. Knihy. Vážne nečakaný darček, pre knihomoľa, že? :D :D V podstate mi je úplne jedno, akú knihu by mi príbuzní či priatelia darovali, pretože pre mňa je darovaná kniha krásna, už len tým, že viem, že si na mňa niekto spomenul a vie tiež o tom, že knihy milujem :)

3. Legíny. Momentálne nevlastným žiadne , ktorá by sa dali považovať za teplé, takže by som bola rada, ak by som nejaké dostala. Zimná potlač by bola úplne TOP! :)


4. Darčekové balíčky. Myslím, že je to darček, ktorý niekomu dáte, lebo vám už došli všetky nápady a viete, že týmto rozhodne nič nepokazíte ( hlavne pri ženách  :D ) . Poteším sa všetkým, ale moje vlasy už potrebujú nejakú výživu, preto som vybrala tento od Gliss Kur.





 5. Ako posledné tu mám "prekvapenie". Myslím, že každého poteší malé prekvapenie, ktoré vôbec nečaká. Ja prekvapenia v podobe malých darčekov úplne zbožňujem , takže vám z toho môže byť jasné, že nech už mi niekto kúpi / vyrobí čokoľvek, vždy budem mať radosť :)

Tak, a to je čo sa týka hmotných darčekov asi všetko, čo ma práve napadlo. Samozrejme si, ako každý, prajem aby som prežila Vianoce v pokoji a v zdraví so svojimi blízkymi, pretože s mnohými sa nevidím celý rok, tak sa budem snažiť užiť si ich aspoň teraz. :)


                                                                   Aký je váš zoznam prianí? 


 Vaša Andy♥

P.S. Asi nie som sama, ktorá sa čuduje, ale aby bolo v decembri cca 10 ° C , tak to už je niečo ... Ako zvládate tento stav vy? :)
 

2 komentáre: