sobota 11. októbra 2014

1. tag alebo Taylor Swift Book Tag

Ahojte! :)

Prinášam vám svoj prvý tag! Videla som ho na Lenkinom blogu, a keďže sa mi nezdal veľmi dlhý, a Taylor Swift mám rada, rozhodla som sa teda prekonať svoje obavy a dať sa na to :)

Ak budú odpovede trošku divné, prípadne "iné" ospravedlňujem sa, ale snažila som sa pojať tento tag trošku svojsky :D :)

Inak, môj blog presiahol 1000 zobrazení...(aww). Pre niekoho, to je menej ako nič, ale ja som veľmi vďačná za každé kliknutie! ♥

Tag vymyslela Christine z blogu Our-universe-of-books :)








1. We Are Never Ever Getting Back Together - vyber knihu alebo sériu, o ktorej si si myslel, že ju zbožňuješ, ale potom si sa s ňou chcel rozísť (lebo sa to tak veľmi pokazilo).

Chodiaca katastrofa. Krásna katastrofa bola ešte v pohode, no pri dvojke som sa dosť nudila.

2. Red - vyber knihu, ktorá má červenú obálku.

Červené sárí. Moja prvá kniha s indickou tematikou, ktorou moja závislosť začala.

3. The Best Day - vyber knihu, ktorá ťa robí smutným až nostalgickým.

Takých je veľa, napr: Na vine sú hviezdy, Mastičkár, Skôr než zomriem...

4. Love Story - kniha, ktorá má zakázanú lásku.

Rozmýšľala som nad Twilightom, a takýmito fantasy knihami, no nakoniec mi padla do oka kniha Vtáky v tŕní a tá vyhrala. Meggie a Ralph ( láska k pastorovi), to je myslím celkom dosť zakázaná láska.

5. I Knew You Were Trouble - vyber zlú postavu, pri ktorej si nemôžeš pomôcť, ale zbožňuješ ju.

Aj po dlhom premýšľaní som žiadnu nenašla . Zvyčajne zbožňujem všetky dobré postavy, no :D

6. Innocent - vyber knihu, ktorej čítanie ti niekto pokazil, pretože ti prezradil koniec.

V minulosti som ja sama čítala posledné stránky, lebo som bola schopná knihy nedočítať, keby neskončili tak, ako chcem ja...našťastie, už som s tým prestala. Momentálne, ak niekto začne rozprávať dej knihy, ktorú si chcem prečítať, no ešte som sa k nej nedostala, tak utekám kade ľahšie :D Takže zase , asi žiadna kniha, ktorá by spĺňala danú podmienku.

7. Everything Has Changed - vyber postavu, ktorá prešla od začiatku knihu do konca k najväčšej zmene.

June z Legendy ...alebo Oliver z Love story.

8. You Belong With Me - kniha, ktorej vydania sa nevieš dočkať.

Tak bola by som veľmi rada, keby mi v slovenčine vyšli pokračovania knihy Naprieč vesmírom, ale ružovo to nevidím...ale veľmi sa teším aj na Eleanor a Park v slovenskom preklade! ♥

9. Forever and Always - vyber svoj obľúbený knižný pár.

Asi väčšina z nás ich má viac, tak napr. : June a Day ( Legenda), Jenn a Oliver ( Love story), Mia a Michael ( Denník princeznej), Kelsey a Ren ( Tigria sága) a i.

10. Come Back, Be Here - vyber knihu, ktorú nechceš požičať nikomu, lebo by ti moc chýbala.

Asi celú Tigriu ságu.....:D ale inak knihy požičiavam len ľuďom, ktorí ich nepoužívajú ako tanier ;)

Bonusové otázky:

11. Teardrops on my Guitar - kniha, pri ktorej si plakala. A veľa.

A hory odpovedali ozvenou, Úsvit, Na vine sú hviezdy, Skôr než zomriem,Love story....

12. Shake it off - kniha, ktorú miluješ tak veľmi, že si nevšímaš všetky hejty.

Na vine sú hviezdy( hoci tých hejtov, nie až tak veľa...).... a celý Twilight.


Dúfam, že sa Vám tag páčil, pretože to rozhodne nie je môj posledný tag ( nejako ma to chytilo :D ). Ak ho bude chcieť niekto vyplniť, budem len rada :)

Krásny deň,
Vaša Andy ♥

8 komentárov:

  1. Ehehe, tu väčšinu kníh nepoznám :D
    Ja mám práve problém, že sa väčšinou zamilujem do záporáka, a to je jedno, či je to kniha, seriál alebo film :D
    Keď som tak minule rozmýšľala, že aké by boli moje odpovede na tento tag, pri obľúbenom páre mi hneď napadli Mia a Michael, takže momentálne mám na tvári široký úsmev, že som ich tu videl ^.^ :) Som nevedela, že si Denníky princeznej čítala. Už dlho som sa k nim nevrátila, ale svojho času to boli moje obľúbené knihy a Meg Cabotová moja obľúbená autorka :) Mia a Michael sú skvelí, a Michael je zároveň jeden z mála "nezáporákov", do ktorých som zamilovaná až po uši, a to dokonca aj po rokoch ^.^ :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej čítala som Denníky, tuším aj všetky :) Som mala asi 12-13 a požičiavala som si ich z knižnice :) Super časy :3 Od Cabotovej mám aj knihu Vykúp moje srdce a tá už je o niečom inom :D ale stále ma autorkin štýl baví :) A súhlasím s tebou, Michael je úplne super postava ♥ ( aj vo filme nebol zlý, len som si ho predstavovala inak :D )

      Odstrániť
    2. Hej, Vykúp moje srdce je z trochu iného súdka :D :D Ale aj tak je dosť dobrá :) Ja mám od Cabotovej ešte Nenásytnú, čo je viac-menej o upíroch, nie je to síce Denník princeznej, ale je to celkom fajn, mám rada ten Cabotovej humor :)
      Awww, Michael ^.^♥ Hej, vo filme vyzeral dosť rozdielne od toho, ako som si ho predstavovala :D Celkovo, rada by som videla filmy, ktoré sú natočené presnejšie podľa kníh. Nehovorím, že tieto boli zlé, ale dva je málo a ešte keď len ten námet zobrali :D

      Odstrániť
    3. Hej aj Nenásytnú mám! :D
      Ja som sa pri prvom filme tak osmiala.... :D :D najviac pri tej scéne, keď mala večerať prvý krát kdesi a proste všetko, čo sa dalo pokaziť sa pokazilo :D :D

      Odstrániť
  2. Konečne som sa vrátila zo zberu jabĺk, takže ti konečne môžem napísať komentár, ktorý som chcela napísať ešte predtým, ale nejako som už nestíhala. No nič. :D
    Som rada, že si sa do tagu zapojila tiež, pretože sa mi tvoje odpovede páčia. Väčšinu kníh poznám, aj keď som takmer celú tú väčšinu kníh nečítala. :D
    Najviac ma ale zarazilo, keď si ako 11. knihu vybrala Úsvit. To si vážne pri tom plakala? Stalo sa tam niečo také, čo by som si mala pamätať? Pretože jediné, čo si pamätám, je, že sa mi to strašne páčilo a ešte teraz som z toho nadšená.
    A určite ešte nejaký tag urob. Rada čítam tvoje články. :3 :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja som neplakala pre niečo zlé, čo sa stalo v knihe, ale knihu som čítala keď som mala asi 13 a po jej prečítaní som bola smutná z toho, že celá tá moja séria, pri ktorej som bola schopná stráviť neslýchane veľa času zrazu končí ..... ťažké poznanie to bolo :) Inak bola celá štyrka samozrejme skvelá...ešte doteraz si pamätám poslednú vetu : "A potom sme blažene pokračovali v našom malom, dokonalom kúsku večnosti" ♥ ( snáď je to dobre napísané :D )
      Inak, ďakujem za pekné slová ♥

      Odstrániť
    2. Ehem, ja som pri čítaní Úsvitu plakala asi dvakrát, keď sa Bella lúčila s Renesmee, či jak sa volala :D Z kníh som mala najradšej Úsvit, ale druhú časť filmu som ani nevidela a celkovo teraz nerozumiem, čo ma na tom dakedy tak bavilo :D

      Odstrániť
    3. No to zase ja nie som takáto osoba! :D Nie, že by si bola zlá alebo čo! Len ja ak začnem mať niečo rada, tak to mám rada aj o 5 rokov :D Proste viem, čo mi tá kniha vtedy dala a stále mám pri nej takú čitateľskú katarziu :) Ale chápem, že väčšina ľudí to tak asi nemá :)

      Odstrániť